Cu un port aglomerat și o energie urbană vibrantă, Marsilia atrage vizitatorii care caută o experiență turistică autentică. Acest oraș cosmopolit plin de viață este cel mai vechi din Franța și al doilea ca mărime după Paris.

Despre

Orașul are o ambianță distinct mediteraneană, de la casele sale acoperite cu țiglă roșie până la bărcile de pescuit din portul său. Oriunde în Marsilia, vizitatorii sunt aproape de apele senine și albastre, fie că se plimbă de-a lungul unei străzi fermecătoare, cu vedere, fie că simt vântul răcoritor al mării.

Moștenirea colorată și multietnică a orașului face, de asemenea, din Marsilia un loc fascinant de vizitat. Considerată podul dintre Europa și Africa de Nord, Marsilia găzduiește o populație considerabilă de emigranți din Algeria. Este posibil să găsiți suks tradiționale arabe la fel de ușor ca un bouillabaisse clasic francez.

Aflați mai multe despre atracțiile de top și despre cum să vă petreceți timpul aici cu lista noastră cu cele mai bune lucruri de făcut în Marsilia


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Marsilia sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.