Despre

Marrakesh este un oras care rezuma tot farmecul exotic al Marocului din Africa de Nord. Numele orașului a furnizat rădăcina numelui țării în sine, precizând importanța acestui oraș de-a lungul veacurilor. În agitația medinei, veți găsi principalele puncte de interes ale orașului într-o combinație amețitoare de vechi și de noi. Simpla absorbție a atmosferei de aici se află în fruntea listei de lucruri de făcut, cu farmecele de șerpi și butași buni care concurează pentru atenția dvs. în mijlocul unei agitații zgomotoase și colorate care încapsulează sufletul vibrant al Marocului.

Vezi si:  Despre Memmingen (Germania), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Pentru cumpărători, acest oraș este renumit ca un centru frenetic pentru vânătoarea de chilipiruri. Pentru turiștii iubitori de istorie, numeroasele muzee și monumente sunt câteva dintre necesitățile turistice ale țării. Și pentru cei care doresc doar să se scufunde în cultura locală, medina oferă viață marocană în toată gloria ei agitată.

Marrakech este, de asemenea, poarta de intrare către regiunea Marelui Atlas , unde puteți savura frumusețea pitorească a muntelui după aventurile dvs. din metropola din Marrakesh. Pentru idei despre cele mai bune locuri de vizitat, consultați lista noastră cu atracțiile de top din Marrakesh.

Vezi si:  Despre Aarhus (Danemarca), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Cea mai buna perioada

Vremea este bună pe tot parcursul anului în Marrakesh

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Vezi si:  Despre Aarhus (Danemarca), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice