Orașul aglomerat Manila, capitala Filipinelor, este o metropolă interesantă și energică. Urcă-te la bordul oricăruia dintre jeepney-urile colorate și kitsch pentru a ajunge dintr-un loc în altul prin oraș. Autobuzele emblematice care de obicei împachetează mai mulți oameni decât pot ține sunt principala formă de transport și merită cel puțin o călătorie în timpul vizitei, doar pentru experiență.


Despre

Manila este o combinație eclectică de atracții moderne și istorie bogată, așa cum o demonstrează numeroasele catedrale și tributuri aduse sediului orașului din secolul al XVI-lea și mall-urilor și facilităților moderne. Orașul se află pe malul golfului Manila , ceea ce îl face o țintă obișnuită pentru taifunuri, așa că cel mai bine este să vă planificați vizita în afara sezonului ploios (mai-noiembrie).

Unele dintre cele mai bune locuri de vizitat în Manila sunt bisericile și monumentele proeminente și parcurile publice impecabil amenajate. Manila este plină de restaurante care servesc preparate locale, inclusiv fructe de mare proaspete.

Pentru alte idei de vizitare a obiectivelor turistice, citiți lista noastră cu cele mai bune atracții și lucruri de făcut în Manila.


.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Manila sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Iulie este luna cea mai ploioasa

Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.