Despre

Capitală comercială și culturală a Lancashire, Manchester este un centru celebrat pentru arte, mass-media și învățământ superior. Împreună cu Salford și alte opt municipalități, formează comitatul metropolitan Greater Manchester, în care locuiesc acum aproximativ trei milioane de oameni.

La fel ca vecinul Liverpool, Manchester a trecut printr-o renaștere odată cu introducerea unor inițiative precum proiectul Castlefield, cu numeroasele sale canale și complexul său muzeal de pe Liverpool Road .

Extinderea facilităților de divertisment și sport ale orașului a sporit considerabil atractivitatea acestuia pentru turiști, făcându-l unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din nordul Angliei. Exemple notabile includ excelentul Opera House, cu lista sa de spectacole teatrale și muzicale, și palpitantul Chill Factor , cea mai lungă și mai largă pârtie de schi acoperită din Marea Britanie.

Vezi si:  Vacanta in Malta, 209 euro!! (zbor si cazare 4 nopti)

De asemenea, a devenit un favorit pentru cumpărători cu o gamă enormă de oportunități de vânzare cu amănuntul, inclusiv magazinele elegante din Piața Sf. Ana , Strada King și Bursa Regală , precum și halele mari de piață acoperite din Bolton Arcade .

Pentru a afla mai multe despre aceste și alte atracții din această parte a Angliei, nu uitați să citiți lista noastră de lucruri distractive de făcut în Manchester.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni în Manchester sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Vezi si:  Vacanta in Malmo, Suedia, 272 euro (zbor si cazare 5 nopti)

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Cele mai ploioase luni sunt Iunie, Iulie, August, Octombrie și Noiembrie

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Vezi si:  Weekend prelungit in Santander, Spania - 312 euro (zbor + cazare 4 nopti)