Thailandezul.ro

Despre

Cu ape fermecătoare turcoaz și albastru, plaje cu pietriș alb și munți de calcar parfumați de pin, tăiați de văi luxuriante și verzi fertile, Cefalonia (Cefalonia) este cea mai mare și una dintre cele mai frumoase dintre Insulele Ionice ale Greciei. În mileniul anterior, insula depindea în primul rând de agricultură, dar în urma filmului din 2001 Captain Corelli’s Mandolin , bazat pe cartea lui Louis de Bernieres și în care joacă Penelope Cruz și Nicholas Cage, turismul a devenit din ce în ce mai important.

Vezi si:  Despre Bilbao (Spania), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Aproape toate orașele și satele insulei au fost devastate de un cutremur teribil în 1953, deci există puțină arhitectură de interes istoric, cu o excepție notabilă: cumva satul Fiskardo a supraviețuit distrugerii pe scară largă. Cu toate acestea, există încă o mulțime de locuri frumoase de vizitat pe Kefalonia. Aeroportul se află la nouă kilometri sud de Argostoli, care este capitala insulei.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Insula Kefalonia sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie, August și Septembrie

Vezi si:  Weekend in Nuremberg (Germania), 118 euro! (zbor + cazare 3 nopti)!

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.