Jakarta, capitala plină de viață a Indoneziei. Un amestec divers de tradiții, de la javaneză și malaeză până la arabă, indiană și olandeză se învârtește împreună în acest megalopol. Rezultatul este un oraș dinamic, plin de viață, cu propria sa aromă intrigantă.


Despre

Veți descoperi că Jakarta are cea mai bună scenă de cafea din lume , iar cea mai mare parte a socializării din oraș are loc în cafenelele la modă, nu în lounge-uri. Vă veți simți poftă de orezul prăjit care se găsește la nenumăratele tarabe de mâncare stradală din Jakarta – și veți dezvolta prietenii cu bucătarii. Și veți ajunge în centrele comerciale sclipitoare și multifuncționale ale orașului pentru terapie cu amănuntul, împreună cu divertisment, evenimente și artă.

Atracțiile turistice din Jakarta vă vor arăta și o latură mai profundă a acestui oraș cosmopolit. Explorați modele de case tradiționale din toate cele peste 17.000 de insule ale Indoneziei la Taman Mini Indonesia Indah. Simțiți spiritul independenței indoneziene la monumentul național Monas. Vedeți arhitectura care se prăbușește din perioada colonială a Jakarta în orașul vechi. Aflați despre primii oameni care au trăit în Indonezia la Muzeul Național.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Jakarta sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie

În medie, este foarte cald pe tot parcursul anului

Cele mai ploioase luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie și Aprilie

Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.