Despre

Iordania este o introducere de vis a călătorului în Orientul Mijlociu. Sigură și prietenoasă, destinația îi apropie pe călători de minunile lumii și îi scufundă într -o ospitalitate de talie mondială . Te vei simți ca acasă odată ce te-ai strecurat în cultura acestei țări ușoare.

Siturile Patrimoniului Mondial UNESCO abundă în Iordania. Minunați-vă de frescele care se estompează în castelul deșertului vechi de 1.300 de ani din Quseir Amra . Urcați dune de nisip roșii și stați în umbra gresiei degradate în peisajul umil al deșertului din Wadi Rum . Și planificați să petreceți cel puțin două zile explorând atracția bijuteriei coroanei din Iordania: Petra . Site-urile care cad în falcă în vechiul oraș Nabateean te vor lăsa uimit – și dornic să vezi mai multe.

Vezi si:  Despre Ankara (Turcia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Dar Jordan nu este înrădăcinat doar în trecut. Capitala sa deluroasă, Amman , are numeroase restaurante și cafenele pline de viață, cumpărături pline de viață și galerii de artă impresionante. Apoi, este Marea Moartă – unde puteți să vă ridicați picioarele după zile de vizitare a obiectivelor turistice și să vă scufundați în câteva răsfățuri atât de necesare în numeroasele stațiuni de lux de pe malul mării.

Planificați-vă vacanța în Orientul Mijlociu și vedeți cele mai bune locuri de vizitat cu lista noastră cu atracțiile turistice de top din Iordania.

Cea mai buna perioada

Clima este favorabila in fiecare anotimp, cele mai bune pentru a vizita Iordania sunt primavara si toamna, cand temperaturile sunt placute, cerul senin si turistii mai putini.

Vezi si:  Vacanta in Antalya, Turcia!! 213 euro (zbor si cazare 6 nopti)
Atractii Turistice

Alte informatii:

Inainte de rasaritul soarelui, moscheele incep sa rasune chemand credinciosi la rugaciune.

Cand mergi in desertul Wadi Rum, nu rata experienta unei nopti la cort alaturi de beduini.
In parfumeriile din Amman iti poti crea singur o esenta personalizata.
In Iordania, aproape totul se negociaza.

Daca vrei sa inchiriezi o masina in Iordania, poti sta fara grija. Drumurile sunt usor practicale, iar autoritatile locale incurajeaza turismul.

Vezi si:  Vacanta in Dubai, UAE! 263 euro (zbor + cazare 4 nopti)
close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.