Acest vechi oraș imperial de pe râul Main – de unde și numele său complet, Frankfurt pe Main – a fost mult timp un important centru comercial și economic. Impresionantul orizont din Frankfurt, dominat de marele grup de clădiri înalte din cartierul bancar, are o aromă distinctă nord-americană, fapt care i-a adus orașului poreclele „Mainhattan” și „Chicago pe Main”.

Despre

Considerat un oraș global – se situează frecvent în primele 10 cele mai bune orașe în care să trăiești și să faci afaceri – Frankfurt a fost, de asemenea, de mult timp un centru important pentru activități culturale și turistice. Complexul său imens de târguri comerciale, Messe Frankfurt , găzduiește evenimente importante, cum ar fi Târgul de carte din Frankfurt, cel mai important eveniment publicistic din lume.

Frankfurt este, de asemenea, bine cunoscut pentru numărul său excepțional de muzee fine care acoperă artă, știință și istorie. Este, de asemenea, un oraș minunat de explorat pe jos. Un punct culminant al unui tur de mers pe jos este traversarea Main prin Eiserner Steg , o pasarelă pietonală construită inițial în 1911 (și reconstruită de atunci) care leagă cartierul Sachsenhausen de centrul orașului. Pentru a afla mai multe despre cele mai bune locuri de vizitat pe parcurs, asigurați-vă că citiți lista noastră completă cu atracțiile turistice de top din Frankfurt.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Frankfurt sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.