Despre

Forli este o comună frumoasă din regiunea de nord a Italiei și este capitala provinciei Forli-Cesena. Cu o populație de 118.600, este unul dintre orașele mai mari din regiunea Romagna și este un important centru agricol. Principalul produs al acestei regiuni este mătasea, îmbrăcămintea, echipamentul de uz casnic și raionul.

În istoria antică, descoperirile arheologice au arătat că Forli a fost locuit încă din epoca paleolitică. În timpul Imperiului Roman, prima așezare din Forli a fost datată aproximativ în 188 î.Hr. – a fost construit un forum împreună cu Via Aemilia. Odată ce Imperiul Roman s-a prăbușit, Forli a intrat sub stăpânirea ostrogotilor și, în cele din urmă, a Sfântului Împărat Roman.

Vezi si:  Weekend prelungit in Toscana (Pisa), Italia, 183 euro!! (zbor si cazare 3 nopti)

În timpurile moderne, orașul a fost în mare parte devastat în timpul celui de-al doilea război mondial, dar a cunoscut o mare regenerare și este acum un centru economic înfloritor. Ca destinație turistică, Forli beneficiază de o mulțime de situri istorice, cum ar fi mănăstirea Sam Mercuriale și Palazzo del Podesta. Orașul are o locație excelentă în regiune și este situat aproape de o mână de parcuri naționale și de uimitoarea coastă adriatică.

Cea mai buna perioada

în Italia, vremea este bună peste tot în Aprilie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Atractii Turistice
Vezi si:  O saptamana in Larnaca (Cipru)! 268 euro (zbor si cazare)

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.