Despre

Atractivul oraș Düsseldorf din Germania este considerat unul dintre cele mai importante orașe universitare din țară și un centru important pentru artă și modă. Această veche capitală electorală este, de asemenea, un oraș cu străzi largi, căptușite de magazine elegante, cu un inel de parcuri și grădini care înconjoară zona sa vibrantă din centru.

Fiind un centru cultural important, Düsseldorf are zeci de muzee și peste 100 de galerii de artă cuprinzând totul, de la facilități de renume internațional, precum impresionanta Colecție de artă Renania de Nord-Westfalia, până la instalațiile mai mici găsite în zona modernă a orașului Königsallee. Aceste atracții turistice – împreună cu locația orașului pe Rin, numeroasele sale piețe largi și pasajele sale minunate de pe malul râului – îl fac un loc deosebit de plăcut pentru a petrece timpul.

Vezi si:  Despre Venetia (Italia), cand, perioade bune si atractii turistice

În plus față de multe alte lucruri de făcut în Düsseldorf, în fiecare iulie orașul găzduiește Größte Kirmes am Rhein , care se traduce literalmente ca „ Cel mai mare târg de pe Rin ”. Acest târg masiv de o săptămână atrage mai mult de patru milioane de vizitatori în fiecare an. Iar în noiembrie, popularul Karneval aduce parade și costume colorate.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Dusseldorf sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Vezi si:  Chambers’n Charm Boutique Hotel - pentru noi, cea mai romantica destinatie din Romania

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice