Incepe cautarea pentru urmatoarea calatorie!


Situată pe coasta Golfului Persic, în estul țării, Doha, capitala Qatarului atrage vizitatori din întreaga lume. Cunoscută pentru clădirile sale moderne spectaculoase și pentru moștenirea culturală, Doha a fost recent numită unul dintre cele 7 noi orașe minune din lume


Despre

Orasul Doha este un amalgam de arhitectura traditionala araba si moderna. Printre cele mai interesante obiective se numara Marea Moschee, cu numeroasele sale cupole, Moscheea Abu Bakir al-Siddiq si Satul traditional localizat pe cornisa in Parcul Al Rumelia, unde turistii pot cumpara tesaturi, perle si pot admira o barca traditionala (dhow in limba araba). Tot aici, ocazional, se tin festivaluri si diverse activitati.

Dar cea mai importanta atrctie a Qatarului este “Insula Palmier” la care se poate ajunge in doar cinci minute cu barca. Marginita de plaje cu nisip fin, insula este o oaza de liniste. Turistii si localnicii inchiriaza barci traditionale sau se relaxeaza la soare, in cafenele pe malul marii sau in restaurante cu specific marin.

In Doha shopping-ul este o preocupare majora de petrecere a timpului liber si va puteti astepta la preturi mai mici decat Dubai. Ca in cele mai multe orase din Orientul Mijlociu, fiti pregatiti sa negociati.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Doha sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

Cele mai bune luni pentru înot sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.