Capitala Sri Lanka, Colombo, combină perfect cultura și istoria incredibilă a insulei cu atracții și facilități turistice moderne. Istoria colonială unică a orașului (portugheză, olandeză și britanică) adaugă straturi suplimentare amestecului.


Despre

Fiind capitala țării, este, de asemenea, plină de muzee și locuri de vizitat care ilustrează istoria bogată a Sri Lanka. Prea mulți vizitatori doar aterizează în Colombo și se îndreaptă direct către una dintre stațiunile țării. Petreceți o zi sau două în capitală și veți fi răsplătit cu o înțelegere mai profundă a culturii insulei.

Principala zonă centrală a cartierului de afaceri este cunoscută sub numele de Fort, și acolo veți găsi o mulțime de clădiri guvernamentale, muzee, cumpărături de lux și hoteluri mari. Zona este numită după fortul original portughez, care păzea zona portului. Direct în fața Fortului se află Galle Face Green, un parc mare pe malul oceanului.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Colombo sunt Ianuarie, Februarie și Martie

În medie, cele mai calde luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie

Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.