Despre

Una dintre cele mai renumite excursii rutiere din lume, Amalfi Drive (alias SS163) este, de asemenea, cel mai frumos 48 de kilometri de coastă din Italia și cu siguranță pe locul principalelor atracții turistice din Italia . Sculptat în stânci care sunt deja tăiate de râpe adânci, drumul se agață deasupra Mării Tirrene într-o serie de vederi și curbe uluitoare mărginite de munți aproape verticali care se ridică pe o parte și lungi picături verticale pe de altă parte.

Cea mai buna perioada

Vara în Amalfi

Sezonul de vârf turistic, de aceea aici permanent se organizează vacanțe și tot felul de evenimente. Și cum coasta este foarte mare – puteți găsi întotdeauna un loc unde sunt puțini turiști. Mai ales la aleile pietonale, care nu toți le vizitează. În zadar! Cei mai puțini turiștii aici sunt în luna iunie.

Vezi si:  Mic ghid de calatorie – ce sa faci intr-o vacanta in Roma, ce sa nu ratezi, atractii turistice

Septembrie-Octombrie

Vremea ne aduce aminte de primăvara devreme, cu excepția faptului că marea este încă caldă și putem să ne scăldăm. Sezonul turistic este în scădere, respectiv și prețurile sunt mai mici. În luna octombrie, este greu de prezis vremea, astfel încât s-ar putea să aveți noroc, sau poate nu, dar septembrie este considerat încă luna turistică ideală!

Noiembrie-Februarie

Cele mai multe dintre hoteluri și restaurante sunt închise, dar puteți totuși găsi cu ușurință unde să vă cazați și să mâncați. Turiști sunt mai puțini, așa că este timpul potrivit pentru a vizita Amalfitana. De la 8 decembrie până la 3 ianuarie totul aici este decorat în cinstea sărbătorilor de Crăciun.

Vezi si:  Despre Eindhoven (Olanda), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.