Cairo este unul dintre marile mega-orașe ale lumii. Pe cât de frumos și de bogat în finețe istorice, pe atât de încurcător și de un atac asupra simțurilor pentru vizitatorii pentru prima dată, Cairo tinde să fie un oraș pe care călătorii îl iubesc și îl urăsc în egală măsură.

Despre

Zgomotul său absolut, poluarea și traficul pot face o primă vizită aici dificil de navigat, dar capitala Egiptului are atât de multe de oferit călătorilor care privesc dincolo de problemele sale.

Plin de vigoare, Cairo este locul în care vă simțiți cu adevărat despre viața de stradă egipteană. Nicio călătorie în Egipt nu este completă fără un sejur în orașul pe care arabii îl numesc Umm al-Dunya (Mama Lumii).

Principala atracție turistică pe care toată lumea este aici pentru a vedea sunt Piramidele din Giza de la ușa orașului, dar orașul în sine este înțesat de monumente majore care se întind în secole de istorie. Există atât de multe lucruri de făcut în Cairo, încât vei putea acoperi doar o bucată într-o singură călătorie.


Cea mai buna perioada

Vremea este bună pe tot parcursul anului în Cairo

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie

Cairo are perioade de secetă pe tot parcursul anului

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.