Stând așa cum se întâmplă în Marea Mediterană, Sardinia a fost un punct de oprire pentru toți cei care au navigat pe acea mare, de la fenicieni până la navele de croazieră de astăzi. Nu este surprinzător că fiecare și-a lăsat urmele în capitala Cagliari, pe coasta de sud a Sardiniei.


Despre

Cea mai veche parte din Cagliari este cunoscută sub numele de Castello . Se agață de versanții unui deal care se ridică abrupt din port și a fost luptat de pisani, genovezi și spanioli și a fost atacat de pirați din Africa de Nord.

Oamenii și tradițiile din Cagliari arată această moștenire variată, iar influențele diferitelor perioade se reflectă și în arhitectura sa. Cu fața spre port, Primăria îmbină goticul spaniol cu ​​Art Nouveau italian și în alte părți ale orașului, veți recunoaște arcade și bastioane neoclasice, turnuri medievale, zidărie romană și medievală și biserici baroce.

Sardinia are propria limbă, pe care mulți o vorbesc încă acasă și printre prieteni, dar toată lumea vorbește italiană, iar mulți vorbesc și engleză. De asemenea, are propria bucătărie, așa că asigurați-vă că încercați unele dintre preparatele locale pe care le veți găsi evidențiate pe meniuri. Toate acestea fac ca atracțiile din Cagliari și coasta de sud să fie și mai distractive pentru turiști.

Descoperă cele mai bune lucruri de făcut în și în jurul orașului cu lista noastră cu atracțiile de top din Cagliari.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Cagliari sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.