Despre

Bruxelles, capitala Belgiei, sediul principal al familiei regale belgiene și capitala Uniunii Europene, este un oraș remarcabil de mic, ușor de mers pentru toată importanța sa.

Spre deosebire de frumoasele Bruges și Gent, cu multimile lor de turiști, Bruxelles este principalul centru economic și educațional al Belgiei, ceea ce conferă orașului o senzație de muncă mai bună decât alte orașe.

Aici, veți avea o senzație adecvată pentru viața belgiană, în special pentru cultura sa fantastică de restaurante și cafenele.

Vezi si:  Despre Ancona (Italia), cand sa mergi, perioade bune si atractii turistice

Deși Bruxellesul nu poate avea atracțiile vedete ale altor orașe belgiene, capitala are mai multe lucruri de făcut pentru a menține vizitatorii ocupați câteva zile, cu o mulțime de muzee și galerii de artă de clasă mondială, precum și lucruri mai ciudate face, cum ar fi Atomium, și câteva rămășițe minunate ale arhitecturii vechi din cartierul vechi al orașului.

Odată ce te-ai delectat vizual cu splendoarea gotică și barocă, nu uita să te aprovizionezi cu celebra ciocolată din Bruxelles. Aflați mai multe despre cele mai bune locuri de vizitat cu lista noastră cu cele mai importante atracții și lucruri de făcut din Bruxelles.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Bruxelles sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

Vezi si:  City break pe Coasta de Azur! Nisa, Franta, 122 euro (zbor + cazare 4 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.