Incepe cautarea pentru urmatoarea calatorie!


Brindisi este un oraș important de pe coasta Adriaticii din sudul Italiei în regiunea Apulia și are o populație actuală de puțin peste 88.000 de locuitori. Acest port natural a jucat un rol istoric major în dezvoltarea acestei regiuni a Italiei datorită poziției sale strategice și a comerțului activ cu Grecia și alte națiuni de peste Marea Adriatică. Acest oraș are o economie variată care se bazează pe agricultură, procesare chimică și generare de energie electrică, plus activitățile sale comerciale portuare.


Despre

Din punct de vedere istoric, legenda spune că Brindisi a fost fondată de eroul epic Diomede, dar înregistrările arată că a cunoscut o formă de așezare încă din timpurile antice romane și grecești. Datorită poziției sale proeminente pe coasta Adriaticii, de-a lungul istoriei sale, Brindisi a fost condusă de diverse imperii și regate, inclusiv de ostrogoți, lombarzi și regi ai Siciliei. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, orașul a servit chiar drept capitală temporară a Italiei și l-a găzduit pe regele Victor Emmanuel al III-lea. Astăzi, Brindisi rămâne un loc important pe coasta de est, iar economia sa variată îl face unul dintre orașele principale din regiunea Apulia.

Ca destinație turistică, Brindisi beneficiază de locația sa de coastă și are un port și un port fantastic care așteaptă să fie explorate. În plus, orașul are o serie de structuri admirabile, cum ar fi frumosul Castello Alfonsino și Biserica Santa Maria del Casale. Dacă arhitectura nu vă place, puteți vizita plajele fantastice precum Lido Azzurro și vă puteți bucura de plajă și relaxare. În cele din urmă, Brindisi este aproape de câteva alte locații fantastice, cum ar fi Lecce și Mesagne, dacă doriți o excursie de o zi.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Brindisi sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Cele mai bune luni pentru înot sunt Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.