Despre

Birmingham este al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie, iar locația sa din West Midlands îl face un loc minunat pentru a începe explorarea numeroaselor atracții turistice de care vă puteți bucura în zonele Cotswolds și Malvern Hills , în special pe canal. Canalele din Birmingham au fost un produs secundar al Revoluției Industriale care a văzut boom-ul orașului, iar astăzi această rețea extinsă de canale este folosită mai ales pentru plimbări cu barca.

Vezi si:  Weekend in Genoa/Genova, Italia! 74 euro (zbor si cazare 2 nopti)

Orașul are, de fapt, mai multe canale decât Veneția, unul dintre cele mai bune lucruri distractive de făcut în Birmingham explorând canalele conservate și clădirile istorice din iconicul Bazin al străzii Gas. În zilele noastre, orașul este cel mai cunoscut pentru bijuteriile și produsele alimentare, precum și numeroasele sale activități culturale și festivaluri, precum cea de-a doua cea mai mare paradă de Sfântul Patrick din Europa .

La doar 20 de mile sud-est de Birmingham se află Coventry, centrul industriei auto din Marea Britanie și o destinație încântătoare de excursii de o zi. Un bombardament masiv în 1940 a distrus o mare parte din oraș, inclusiv vechea catedrală Coventry , ale cărei ruine au fost încorporate în noua catedrală. Astăzi, piețele deschise fine ale Coventry, străzile largi și zonele pietonale merită explorate și oferă multe lucruri distractive de făcut, inclusiv cumpărături și mese excelente.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni în Birmingham sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Vezi si:  Vacanta in Malta, 86 euro!! (zbor si cazare 4 nopti)

În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

Ianuarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.