Despre

Bergen, al doilea oraș ca mărime al Norvegiei, este, de asemenea, cel mai mare port al coastei de vest și unul dintre cele mai aglomerate escale ale navelor de croazieră din Scandinavia. Înconjurat de un inel de dealuri cunoscute local ca Șapte Munți (De syv fjell), cadrul idilic al orașului și uimitorul port natural și-a consolidat reputația ca unul dintre cele mai populare locuri turistice din Norvegia .

Este, de asemenea, una dintre destinațiile culturale de top ale țării, găzduind evenimente populare de artă și muzică de vară, cum ar fi Festivalul Internațional Bergen , Festivalul Nattjazz și Bergenfest. Bergen găzduiește, de asemenea, una dintre cele mai vechi orchestre din Europa. Fondată în 1765, Orchestra Filarmonicii din Bergen a fost casa de vară a compozitorului Edvard Grieg.

Vezi si:  City break in Milano, Italia, doar 59 euro ( zbor si cazare 2 nopti)

Bergen este, de asemenea, plin de muzee care explorează istoria bogată a orașului, sărbătoresc arta și chiar lasă vizitatorii să participe la știință. Pentru a afla mai multe despre aceste și alte lucruri distractive de făcut într-unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Norvegia, asigurați-vă că citiți lista noastră cu cele mai importante atracții turistice din Bergen.

Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni în Bergen sunt Iunie, Iulie, August și Septembrie

Februarie este luna cea mai rece a anului

Atractii Turistice

close
Vezi si:  City break in Budapesta, Ungaria, 216 euro! (zbor si cazare 3 nopti)

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.