Capitala vibrantă a Cataloniei, Barcelona este un oraș uimitor pe litoral, care își prezintă frumusețea și stilul de viață însorit. Peisajele superbe, arhitectura uluitoare și atracțiile culturale superbe fac o destinație atrăgătoare. Bineînțeles, climatul mediteranean liniștit adaugă farmecului.


Despre

Barcelona are un cartier medieval atmosferic, Barri Gòtic , cu o ambianță aproape magică din lumea veche, dar este și mai renumit pentru arhitectura sa modernistă. Antoni Gaudi a lăsat o amprentă durabilă în Barcelona cu clădirile sale suprarealiste de avangardă; mai multe sunt listate de UNESCO.

După toate obiectivele turistice, turiștii vor dori să se relaxeze pur și simplu și să se bucure de atmosfera veselă a orașului. Vizitatorilor le va plăcea să se plimbe pe La Rambla, unde localnicii stau acolo; plajă la plajele cu nisip din apropierea portului ; și zăbovind peste mese pe îndelete pe terasele în aer liber.

Una dintre cele mai bune modalități de a descoperi Barcelona este rătăcind fără țintă și dând peste străzile laterale ascunse, cu mici cafenele sau oprindu-vă pentru a vă relaxa pe piețele liniștite ale orașului, unde muzicienii de stradă cântă melodii pe chitare spaniole. Surprize încântătoare abundă la fiecare pas.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Barcelona sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Cele mai reci luni sunt Ianuarie și Februarie


Atractii Turistice

Youtube


Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.