Bali este unul dintre cele mai evocatoare locuri de vizitat din întregul arhipelag indonezian. O vizită aici trezește simțurile. Parfumul îmbătător al tămâiei și al uleiului de cuișoare atârnă în aerul tropical dens. Alunele sfârâie la tarabele de pe marginea drumului, ofrandele presărate de petale mocnesc pe trotuarele aglomerate, iar muzica tradițională gamelan țâșnește împotriva zgomotului mopedelor.


Despre

În ciuda zgomotului și haosului din principalele zone turistice, insula este bogată în frumusețe naturală, cu atracții pentru orice fel de călător. Surferii vin pentru valuri legendare, drumeții pot urca pe vârfuri vulcanice jungly până la cascade încețoșate, iar bicicliștii pot merge cu bicicleta prin peisaje luxuriante pline de terase de orez și presărate cu sate tradiționale.

Scena artistică bogată a insulei este o altă atracție de top, iar dacă relaxarea este prioritatea ta, tratamentele spa și cumpărăturile din Bali sunt fabuloase și la prețuri accesibile. Spiritualitatea adaugă încă un strat al atracției Bali, iar vizitarea templelor magnifice și ceremoniile sacre hinduse sunt cele mai bune lucruri de făcut în Bali.

De când celebra carte și film Eat, Pray, Love au pus în evidență această insulă încântătoare, mulțimile de turiști s-au umflat incontestabil, dar puteți încă experimenta Old Bali dacă vă îndepărtați de drumurile bătute. Găsiți cele mai bune lucruri de făcut și câteva dintre nestematele ascunse ale insulei, cu lista noastră cu cele mai bune atracții și locuri de vizitat în Bali.


Cea mai buna perioada

în Bali, vremea este bună peste tot în Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie

Cele mai bune luni pentru a merge în Denpasar sunt lunile Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

În medie, este cald pe tot parcursul anului în Denpasar

Cele mai ploioase luni în acest oraș sunt lunile Ianuarie și Decembrie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.