Iordania este o destinație de vacanță din ce în ce mai apreciată de români, mai ales că aici pot avea parte de căldură și soare în timpul iernii, când la noi ninge și sunt temperaturi cu minus. Amman, capitala Iordaniei, este extrem de atrăgătoare: nu ai cum să te plictisești într-un oraș care are atâtea de oferit. Ce să faci în Amman? Poți să vizitezi, să faci shopping, să te plimbi, să ai o experiență spa autentică sau să te răsfeți cu preparate tradiționale arăbești.


Despre

Indiferent dacă călătoriți în Iordania pentru a explora ruinele Petrei sau pentru a face glamping în Wadi Rum , nu treceți cu vederea fermecătorul oraș Amman. Capitala deluroasă a Iordaniei se mândrește cu nenumărate atracții și locuri de vizitat care leagă turiștii de cultura locală și îi fac să fie entuziasmați de ceea ce mai are țara de oferit. Este o destinație subevaluată care merită cel puțin câteva zile în itinerariul dvs.

Indiferent de ceea ce v-a determinat să veniți în Iordania, puteți să-i gustați în Amman. Vrei să joci arheolog amator? Vizitarea Cetății Amman și a Teatrului Roman vă va face să călătoriți înapoi în timp. Vrei să te scufunzi în cultura iordaniană? Multe galerii de artă și muzee din Amman te acoperă, iar oamenii care urmăresc pe Rainbow Street nu pot fi înfrânți.

Doriți să descoperiți wellness-ul din Orientul Mijlociu? Înainte de a vizita Marea Moartă, rezervați un tratament la unul dintre spa-urile celebre din Amman . În plus, orașul face un punct de plecare ușor pentru excursii de o zi la alte atracții din jurul Iordaniei .

Pentru idei despre planificarea călătoriei dvs. în Iordania, consultați lista noastră cu cele mai bune lucruri de făcut în Amman.


Cea mai buna perioada

Clima este favorabila in fiecare anotimp, cele mai bune pentru a vizita Iordania sunt primavara si toamna, cand temperaturile sunt placute, cerul senin si turistii mai putini.

Atractii Turistice

Alte informatii:

Inainte de rasaritul soarelui, moscheele incep sa rasune chemand credinciosi la rugaciune.

Cand mergi in desertul Wadi Rum, nu rata experienta unei nopti la cort alaturi de beduini.
In parfumeriile din Amman iti poti crea singur o esenta personalizata.
In Iordania, aproape totul se negociaza.

Daca vrei sa inchiriezi o masina in Iordania, poti sta fara grija. Drumurile sunt usor practicale, iar autoritatile locale incurajeaza turismul.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.