Cu apele turcoaz ale Mediteranei care se învârt pe țărmurile sale nisipoase, Alicante este în mod înțeles o destinație populară de vară și de iarnă pe Costa Blanca . Locația însorită a fost numită Lucentum („locul luminii”) de către vechii romani care s-au stabilit aici. Vizitatorii sunt încă atrași de climatul plăcut și de decorul de pe litoral. Din orice unghi, priveliștile de coastă sunt senzaționale, în special de pe vârful dealului Castillo care prezidează orașul.


Despre

Turiștii vizitează Alicante pentru o combinație de activități de agrement și atracții culturale. Distracțiile populare includ plajă pe plajele cu nisip, plimbarea de-a lungul promenadelor de pe malul mării și vizitarea monumentelor istorice și a muzeelor ​​fascinante cu colecții renumite de arheologie și arte plastice.

Alicante are multe clădiri înalte și hoteluri pe care turiștii le pot alege, iar grădinile luxuriante și bulevardele elegante, cu margini, despart întinderea urbană. Găsiți cele mai bune locuri de vizitat în acest oraș popular de pe litoral cu lista noastră cu cele mai importante atracții din Alicante și din împrejurimi.


Cea mai buna perioada

Cele mai bune luni pentru vreme bună în Alicante sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Cele mai reci luni sunt Ianuarie, Februarie și Decembrie

Atractii Turistice

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.