Despre

Olia Thassos – Luxury Apartments se află la 6 minute de mers pe jos de Plaja Papias și oferă o piscină în aer liber sezonieră, o grădină și unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și patio.

Fiecare unitate include o chicinetă complet utilată, cu masă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Unele unități oferă o terasă și/sau un balcon cu vedere la oraș sau la munte. Acest aparthotel oferă o cadă cu hidromasaj. Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de Olia Thassos – Luxury Apartments se numără Plaja Tarsanas, Portul din Thassos și Agios Athanasios. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Kavala, situat la 23 km de Olia Thassos – Luxury Apartments.Skyscanner logo € 73
Alexandra Golden Boutique Hotel-Adults Only

146 euro/camera | 73 euro/persoana

Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.