Iti prezint un super hotel din Bulgaria, zona Sunny Beach, de 4* cu piscina si ALL INCLUSIVE, potrivit pentru o vacanta fara griji la mare.

Despre

iHotel Sunny Beach este un hotel de familie cu adevărat modern şi elegant, situat la doar 100 de metri de plaja cu nisip. Înconjurat de grădini pline de verdeaţă şi o atmosferă relaxantă, acest hotel reprezintă o oază în Sunny Beach, fiind locul potrivit pentru cei care caută o vacanţă alături de familie. La piscină există un parc acvativ mic, pentru copii. Noile tehnologii inteligente şi platforma online îi ajută pe oaspeţi să se bucure şi să profite la maximum de soluţiile inovatoare oferite de hotel, printre care un TV Smart, cheie electronică pentru a deschide camera şi o aplicaţie online pentru rezervarea de servicii şi activităţi în hotel. Aceștia pot afla când e programat următorul curs de fitness, pot apela la room-service sau pot citi online meniul gourmet al zilei. Oaspeţii sunt încurajaţi să folosească ecranele tactile interactive care le oferă informaţii la recepţie şi în zona holului. WiFi de mare viteză este disponibil în toate zonele hotelului şi în camere. Oaspeţii au la dispoziţie tratamente de wellness în centrul spa cu piscină interioară încălzită, pot practica şedinţe de meditaţie în centrul PaKua sau se pot antrena în sala de fitness. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii. Piscina în aer liber, cu adâncimi diferite este înconjurată de verdeaţă, fiind locul ideal pentru a vă bucura de soare și apă. De asemenea, există şi o echipă de divertisment. Oferta all inclusive include micul dejun, prânzul şi cina la restaurantul principal tip bufet Staffron, cu bucătărie deschisă, spectacole şi bufete tematice – seri cu grătar sau seri mediteraneene, asiatice, americane, italieneşti, bulgăreşti şi Tex-Mex. În plus, aveţi la dispoziţie un colţ cu pizza şi gustări, un restaurant francez à la carte, un bar cu îngheţată amplasat lângă piscină, un bar în hol şi program de animaţie.Skyscanner logo € 92
iHotel Sunny Beach

184 euro/camera | 92 euro/persoana

Youtube


*** Locuri limitate la acest tarif. Aceasta este o propunere de vacanta pe cont propriu, asadar trebuie sa faci personal rezervarile pentru zbor si cazare cu ajutorul butoanelor. Preturile au fost verificate in momentul postarii, insa pot fluctua.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Selectează frecventa notificarilor

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.