Astazi va prezentam o cabana fabuloasa situata chiar în inima gradinii carpatice, unde iti poti gasi linistea si te poti relaxa cu familia departe de agitatia orasului.

Se afla in Rasnov, Coltii Cheii F.N jud Brasov, Cheile Rasnoavei, la 9 km de Dino Park si Cetatea Rasnov

Vederile panoramice frumoase asupra munților Carpați și Piatra Craiului sunt o trăsătură remarcabilă a acestei cabane.
La nivelul intrării se află o bucătărie, o zonă de luat masa și o zonă de zi spațioasă și deschisă. Bucătăria de ultimă generație dispune de mult spațiu de lucru și este echipată cu cuptor de dimensiuni complete, cuptor cu microunde, mașină cu apă caldă, prăjitor de pâine, frigider și suplimente.
Cabana are un dormitor la nivelul intrării, cu o mulțime de depozitare, un pat dublu și un pat supraetajat pentru copii. La etaj este un dormitor spaţios cu un pat dublu şi 2 paturi single şi o baie.

Vezi si:  City break in Bologna, Italia, 111 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Odata ajunsi aici va puteti bucura de priveliști remarcabile, ciclism montan, traseu de alpinism, parc de aventură, Castelul Bran, Cetatea Rasnov și multe activități gratuite pe care natura le oferă. Cabana se află la câțiva pași de unul dintre cele mai impresionante defileuri din România, Cheile Rasnoavei, o mare atracție turistică atât pentru amatorii de sport, cât și pentru cei care caută un loc perfect de relaxare. Odată ce ați ajuns aici, puteți alege dintre numeroasele rute alpine potrivite pentru călătorii mai experimentați.

Atractii Turistice

Cheile Rasnoavei

Image 1 of 4

Vezi si:  Mic ghid de calatorie – ce sa faci intr-o vacanta in Valea Doftanei, Romania, ce sa nu ratezi, atractii turistice
close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.