Suntem incantati sa vedem schimbare in Romania din punct de vedere turistic, prin aceste proiecte indraznete si inovatoare care te fac sa te simti ca in rai.

Situat pe o colina cu expunere sud toate bungalourile ofera o priveliste superba asupra vaii Slanicului.

Se afla in Slanic Moldova, Bacau – la 18 km de Targu Ocna, la 200 de kilometri de Iasi, la 296 de km de Bucuresti.

Aceste casute sunt ideale mai ales in aceasta perioada de pandemie deoarece sunt retrase intr-un loc linistit, departe de agitatie.

Fiecare casuta kub este gandita ca o mini -proprietate, cuprinzand pe langa kubul propriu zis un foisor , un gratar si un spatiu verde cu suprafete intre 100-200 m2. Fiecare kub este dotat si utilat la cheie.

Aveti la dispozitie si o bucatarie, care va permite sa gatiti singuri, iar, daca doriti sa mancati la restaurant, pensiunea ,,Poiana Verde” se afla la doar 150 de metri distanta fata de complex.

Casutele sunt din lemn, avand un design nou si exclusivist in Romania.

Intrarea cu cod de acces si plata cu cardul online direct pe site sunt doua alte atribute ale acestui complex ,care se vrea altfel de cazare in Slanic Moldova.


Atractii Turistice

Platoul Cerbu

Image 1 of 4

Traseul porneste pe valea Dobru și după circa 300 m parcurși pe drum, după un pod facem brusc spre stânga și începem urcarea printr-o pădure frumoasă de fag și molid. Poteca este largă, panta destul de lină, marcajul este foarte vizibil ceea ce face ca traseul sa fie accesibil oricărui vizitator al stațiunii balneoclimaterice Slănic Moldova. Odată ajunși pe platou ni se deschide o superbă panoramă a stațiunii. Ne încărcăm plămânii cu aerul curat, ne odihnim pe băncile montate inspirat pe platou, bucurându-ne de frumusețea acestor locuri binecuvântate.

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.