Clujul este “Viena” Romaniei sau cum se mai spune este o “cutie de comori”. Si-a castigat un renume international de centru economic, cultural si de inovatie.

Asadar va prezentam cateva optiuni pentru a avea un sejur superb daca doriti sa explorati Clujul precum si frumusetile lui sau daca doriti sa va simtiti exact ca in Viena.

1.

Micro Loft Central | Unirii Square Studio

Apartamentul oferă o experiență de viață urbană excelentă chiar în centrul orașului.
Poftiți-vă în spațiul nostru luminos, eclectic-industrial, special amenajat, recent remodelat contrastant cu mezanin din sticlă, podea încălzită cu microunde, aer condiționat și facilități mai moderne. Proiectat pentru muncă sau relaxare, experiență în centrul orașului la modă, la doar 25 de pași de Piața Unirii.

Vezi si:  City break in Londra, UK, 111 euro (zbor si cazare 3 nopti)

2.

★ Vinodorum ★ Wine Mood & Loft in Old City

Situat în inima orașului Cluj-Napoca, Vinodorum își întâmpină oaspeții cu o experiență senzorială unică. Conceptul său neobișnuit de design interior care încorporează filozofia vinofilă a proprietarului va oferi toată generozitatea unei case de familie. Fie că sunt aventurieri solo, cupluri, călători de afaceri sau familii mici cu copii, fiecare dintre oaspeții săi va experimenta un sejur memorabil în acest interior contemporan din cărămidă. Vinodorum are o chicinetă complet echipată și dotări moderne standard.


3.

Vezi si:  Vacanta in Larnaca (Cipru)! 98 euro (zbor si cazare 4 nopti)

qoob super relaxing apartment

Apartamentul este conceput special pentru clienții cu așteptări mai confortabile. Cu un design elegant și modern, spațiul este bine împărțit și dotat cu tot ce ai nevoie într-o călătorie.


4.

Thome.ro Arena Residence

Locatia – foarte aproape de punctele de interes din oras, la 15 minute pe jos (4minute cu masina) de centrul vechi al orasului.
Dotari premium pentru un apartament in regim hotelier, incepand de la cada freestanding, leganul suspendat si dotat si utilat complet pentru a te simti mai bine ca acasa.


3.

🛎 Emun Studio , Old Town, Smart, Netflix&Relax.

Un loc foarte confortabil, liniștit, sigur și confortabil chiar în inima orașului vechi.

Vezi si:  City break in Copenhaga, Danemarca! 123 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Apartamentul este o casă inteligentă. Are funcții integrate de automatizare a locuinței și un iPad ” pentru a le conduce pe toate”

Una dintre numeroasele caracteristici de care vă puteți bucura este un ”pat plutitor”.
Vine cu două telecomenzi pentru a-ți ajusta poziția după cum consideri de cuviință

Bucataria este complet utilata si baie, de asemenea.


close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.