Vrei sa ai un sejur relaxant in care sa iti aduci aminte de copilarie? Poti avea un weekend magic, plin de nostalgie si cu fiori pe sira spinarii, daca alegi varianta de a petrece alaturi de cei dragi intr-o casuta in copac.

Astazi am ales sa va prezentam 5 exemple de astfel de casute.

1.The Tree Cottage –  este o casuta in copac construita pe varful unui deal in satul Paulesti, comuna Bulzestii de Sus, jud. Hunedoara. Este situata departe de agitatia lumii, intr-o zona pitoreasca, satul pastrandu-si traditiile cu sfintenie.

Vezi si:  Weekend prelungit in Zaragoza, Spania, 157 euro (zbor + cazare 3 nopti)

2.Forest Tree House – este situata la doar 15 min de centru orasului Cluj Napoca. Casuta a fost construita cu pasiune, grija, cu o incredibila atentie la detalii, acesta fiind si motivul pt care turistii sunt foarte incantati cand ajung in acest loc.


3.Transylvania Loft Treehouse – este situata la 24 km de Hunedoara, avand o priveliste superba spre muntii Retezat, intampinand oaspetii cu caldura si oferind astfel un sejur plin de nostalgie.


4. Chaleturi Porumbacu Treehouse – se afla la 14 km de Transfagarasan, intr-o mica padure si este locatia perfecta daca doresti sa te bucuri de natura si aer curat, departe de agitatie.

Vezi si:  Vacanta in Paphos, Cipru, 115 euro (zbor si cazare 5 nopti)

5. Harmonie – este o exceptie din cotidian, este o mica lume pe cont propriu, concentrandu-se pe natura, simplitate si bunastare, care isi schimba culoarea odata cu anotimpurile. Reintorcerea omului in si catre natura .

Harmonie – este un Complex compus din Vile si Case in copac, cu o exceptionala panorama catre M-tii Bucegi, M-tii Piatra Craiului si Paraul Rece, intr-un cadru linistit, langa padure.


close
Vezi si:  City break in Milano, Italia, 104 euro (zbor si cazare 3 nopti)

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.