Thailandezul.ro

Ministrul turismului din Sri Lanka, Prasanna Ranatunga, a făcut anunțul oficial în cadrul unei conferințe de presă joi, confirmând că vor redeschide frontierele țării începând cu 21 ianuarie. Ambele aeroporturi internaționale ale țării s-au redeschis în aceeași zi.
“Supraviețuirea a aproximativ 3 milioane de oameni depinde de turismul din Sri Lanka”, a declarat Ranatunga presei. „Este responsabilitatea noastră națională să luăm în considerare nevoile cetățenilor noștri care depind de această industrie.”
Ca parte a eforturilor de prevenire a răspândirii Covid-19, Sri Lanka a creat o „bula bio ”, care le va oferi vizitatorilor o libertate relativă de a călători în țară, respectând în același timp protocoalele de siguranță.


Deși nu există un timp minim pe care un vizitator trebuie să-l petreacă în țară, oricine vine din străinătate trebuie să stea într-un hotel sau stațiune aprobată de guvern până la două săptămâni la sosire.


Asta înseamnă că călătorii care vin doar pentru o călătorie scurtă vor rămâne în stațiunea lor tot timpul, în timp ce persoanele care planifică sejururi mai lungi se vor putea deplasa mai liber în Sri Lanka odată ce își vor încheia cele două săptămâni de semi-carantină.

Surse:

https://edition.cnn.com/travel/article/sri-lanka-covid-tourism-reopening-intl-hnk/index.html

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.