Insula exotică Seychelles își va redeschide granițele pentru turiștii din întreaga lume, cu câteva măsuri COVID-19 în vigoare, începând cu 25 martie.

Arhipelagul din Oceanul Indian permite deja vizitatorilor care pot dovedi că au primit ambele doze ale unui vaccin Covid-19 fara carantină, măsură introdusă în ianuarie.

Potrivit agenției Seychelles News, vizitatorilor li se va cere acum să prezinte un test PCR negativ efectuat cu 72 de ore înainte de plecare. Nu va exista nicio cerință de carantină și nici o restricție privind circulația la intrarea în Seychelles. În plus, șederea minimă în unități la sosire nu va mai fi aplicabilă.

De asemenea, nu există cerințe de carantină pentru vizitatori. Vizitatorilor li se va cere să poarte măști de față și să utilizeze practicile de distanțare socială și igienizare, dar noile măsuri oferă călătorilor acces la toate zonele comune din proprietatea unui hotel, inclusiv baruri, spa-uri și piscine.

Ministrul Radegonde a declarat că decizia de a revizui și relaxa procedurile de intrare în țară a fost posibilă având în vedere succesul înregistrat în campania de vaccinare pe care țara a început-o la începutul anului.

Surse:

https://www.reuters.com/article/seychelles-tourism/seychelles-to-reopen-for-tourism-this-month-idUSL5N2L25Q5

https://www.ttgmedia.com/news/seychelles-to-reopen-to-tourists-on-25-march-27601

close

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.