Thailandezul.ro

“Vom deschide pe 14 mai și vom deschide în siguranță, în ciuda pericolului”, a declarat ministrul turismului din Grecia, Harry Theocharis,pe 6 aprilie, în Parlamentul grec, cu privire la planul guvernului pentru redeschiderea sectorului turistic, pe fondul celui de-al treilea val. a pandemiei de coronavirus care a afectat multe țări europene.

Pe tot parcursul discursului său în fața parlamentarilor greci, Teocharis a spus că, pentru a deschide ușile turiștilor internaționali în acest an în siguranță, Ministerul implementează un plan care are următoarele cinci linii de apărare:

  • Pasagerii trebuie să prezinte la sosire fie un document de vaccinare, fie un rezultat negativ al testului Coronavirus.
  • Activarea sistemului de control aleatoriu „EVA” la frontieră.
  • Hoteluri în carantină, astfel încât persoanele să poată rămâne auto-izolate.
  • Vaccinarea muncitorilor, care va începe imediat ce vaccinarea persoanelor vulnerabile la sănătate este finalizată.
  • Observând că protocoalele de sănătate sunt respectate cu strictețe.
Vezi si:  Weekend prelungit de vara in Corfu, Grecia, doar 75 euro!!! (zbor + cazare 3 nopti)

„Planul țării noastre pentru deschiderea turismului este cuprinzător”, a spus ministrul turismului din Grecia, adăugând că „Este un plan extrem de detaliat, echilibrat și permite un turism sigur în toată țara”.

Guvernul Greciei continuă să își păstreze restricțiile de blocare pentru a preveni creșterea numărului de infecții cu COVID-19. Cu toate acestea, autoritățile țării cred că lansarea continuă a vaccinurilor va ajuta la restabilirea sectorului turistic până la jumătatea lunii mai, transmite SchengenVisaInfo.com .

Sursa:

close
Vezi si:  Vara in Skiathos, Grecia! 230 euro (zbor si cazare 4 nopti)

Vrei sa iti trimitem un mail cand apare o oferta noua?

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.