Google si toate serviciile sale au picat in mai multe state din lume, inclusiv in Romania. Astfel ca, majoritatea utilizatorilor nu-si mai pot accesa adresele de email si nici restul conturilor care sunt legate de Google, precum Youtube si altele, potrivit ZIARE.COM.

DownDetector arata ca, in Marea Britanie problemele Google au inceput in urma cu cateva ore si au atins un varf in jurul orelor 13.00. Iar la o ora dupa acestea, problema s-a resimtit si in Romania.

Problemele sunt raportate pe intreaga suprafata a Europei, dar se pare ca epicentre ale defectiunilor sunt in Londra si in partea de sud-est a Europei.

Pe langa problemele pe care utilizatorii le intampina la Gmail si Google Docs, acestora s-au adaugat si cele pe care le intampina la Youtube.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Google inca nu a emis un raspuns legat de problemele in cauza. Cu toate acestea, cei care au raportat probleme la YouTube spune ca, 54% nu au putut accesa site-ul, 42 nu au putut vedea clipuri, iar 3% s-au chinuit sa se logheze, potrivit Downdetector.