1. Casa Timis se afla in Chitorani, la 77 km de Otopeni.Resortul a fost construit in 1925 in stil neoromanesc, de unul dintre discipolii arhitectului Ion Mincu.La Casa Timis puteti organiza fie evenimente importante din viata dumneavoastra, fie puteti petrece un weekend romantic/ in familie.

2. Pensiunea Dealul Domnitorilor este situata la 86 km de Bucuresti. Aceasta pensiune este construita din piatra si lemn si este recomandata mai ales pentru persoanele care isi doresc sa aibe parte de relaxare, liniste si pt pasionatii de echitatie.


3. Pensiunea Atra Doftana este situata la 131 km de Bucuresti pe malul lacului Paltinul, din Valea Doftanei. Este destinatia ideala atat pt firmele dornice sa organizeze teambuilding-uri cat si pentru persoanele care isi doresc sa petreaca timp departe de agitatia din Bucuresti alaturi de familie sau prieteni.

Vezi si:  Vacanta in Abu Dhabi, 207 euro ( zbor si cazare 5*)

4. Casa de oaspeti „Dor de suflet” este la 163 km de Bucuresti, satul Dambovicioara, judetul Arges. Este o casa traditional musceleana, veche, construita din anul 1905 si reabilitata. Pentru cei pasionati de trasee montane aici este locatia perfecta.


5. KIM Country Club se afla la 90 km de Bucuresti, in Cocorastii Mislii, la 24 km de Campina. In zona, se poate vizita cel mai batran stejar din Romania si se pot organiza trasee de drumetii prin padurea limitrofa, trasee de biciclete. Salina Slanic Prahova se afla la o distanta de 20 km, iar manastirea Zamfira este la 8 km. Pot fi vizitate Castelul Peles – Sinaia, situat la o distanta de 40 km si Castelul Bran din Brasov, la o distanta de 60 km. In orasul Campina, aflat la o distanta de 24 km, pot fi vizitate: Muzeul Iulia Petriceicu Hasdeu [ in renovare pana in Aprilie 2022] si Muzeul Nicolae Grigorescu.

Vezi si:  Cazarea momentului din Harghita - Pensiunea HUNNIA – HUNTANYA - Romania

Daca doresti sa beneficiezi de cele mai ieftine cazari tip case de vacante sau locuinte, Airbnb este solutia. Poti beneficia de o reducere de pana la 250 RON

Inscrie-te pentru o reducere de pana la 250 Ron